Брачният пакт


Автор: Мишел Ричмънд
Жанр: Проза, Роман
ISBN: 978-619-01-0241-0
Издателство:  Изток-Запад
Корица: Мека
Стр. 440
Очаква се на пазара - 26,04,2018 г.

Има ли граница, която не сте готови да прекрачите, за да защитите брака си?
Току-що венчаните Алис и Джейк са идеалната двойка. Алис, бивш вокал на известна рок група, днес гради успешна кариера като адвокат. Джейк е партньор в разрастваща се психотерапевтична клиника. Животът им заедно изглежда прекрасен. Но един от най-важните клиенти на Алис им поднася примамлив сватбен дар и те се присъединяват към таен и загадъчен клуб, известен само като Пакта.
Целите на Пакта изглеждат съвсем прости: да бди над щастието на членовете си и да пази брака им безоблачен и непокътнат. Повечето им правила са много разумни: Винаги вдигай телефона, когато се обажда половинката. Ежемесечно си разменяйте дребни подаръчета. На всеки три месеца планирайте семейна почивка…
 Не споменавайте за Пакта никому.
Алис и Джейк първоначално са замаяни от бляскавите партита, доброжелателната атмосфера и познанството с интригуващи и сходни като мислене двойки.
А после една от  тях нарушава правилата…
Младите влюбени са на път да открият, че за подписалите Пакта членството – също като брака – е доживот. И Пактът е готов на всичко, за да наложи това правило.
За Джейк и Алис бракът на мечтите им ще се превърне в най-страшният им кошмар. Ще се наложи да поставят на изпитание брачните си клетви. Ще устои ли любовта, или и тя ще се окаже като всичко останало – една химера?

Коментари