Трима в любовта


Автор: Арчибалд Кронин
Жанр:
Издателство: Ера
Корица: Мека
Стр. 504
Очаква се на пазара - 10,05,2018 г

„Трима в любовта“ е един от големите шедьоври на Арчибалд Кронин. Вълнуваща история, която отвежда читателя в драматичен свят, изпълнен с наситени емоции.
Луси Мур искрено обича съпруга си. За да го обича още повече, тя желае да го направи по-добър. И като една отдадена и любяща съпруга взима нещата в свои ръце. Но когато разбира, че е направила грешка, вече е късно и подреденият й свят се разпада. Луси стоически преминава през всички препятствия, които й поднася животът, като се отдава изцяло на отглеждането на сина си. Борбената й натура не се поддава на разочарованието, но най-съкрушителното препятствие предстои...
 Арчибалд Джоузеф Кронин (1896–1974) е шотландски писател и драматург, един от най-известните автори на двадесети век. Лекар по професия, той често вмъква темата в книгите си. Много от произведенията му се превръщат в успешни кино и телевизионни продукции. Неговите творби са характерни с откритата си социална критика и съчетаване на изконни ценности с мелодраматично действие.

Коментари